Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Marokkó 2-0 Belgium
| | |

VB 2022: Marokkó 2-0 Belgium

Table of Contents

Marokkó 2-0 Belgium

Marokkó 2-0 Belgium: Marokkó 2 góllal legyőzte Belgiumot a FIFA Katar 2022 mérkőzésen. Marokkó 1 gólja elég volt a győzelemhez.

Marokkó 2 gól
Marokkó 2 gól

1. félidő

Az első félidő elkezdődött, és Belgium csak a győzelemre játszott, nagy támadóerővel rendelkeztek. A mezőnyjátékosaik is nagyon jól játszottak. A meccs folyt és a 12. percben Belgiumnak nagy esélye volt a gólszerzésre, mivel szabadrúgáshoz jutottak. De nem sikerült. Elszalasztották a lehetőséget.

Belgiumnak a 39. percben ismét volt egy szabadrúgásból szerzett lehetősége, de ismét nem tudtak pontot szerezni. A marokkói játékosok nagy nyomást gyakoroltak az ellenfelekre. A győzelemért is küzdöttek.

Marokkó is kapott szabadrúgást az 1. félidő 45. percében, és kihagyták a kapura lövést. Így az első félidő mindkét csapat részéről 0 góllal ért véget. Mindkét nemzet abban reménykedett, hogy ha pontot szereznek, akkor ünnepelhetnek.

Az 1. félidő vége előtt a marokkói “Ziyech”-nek volt egy gólhelyzete, de a játékvezető nem adta meg neki.

2. félidő

A második félidő elkezdődött, de még mindig és majdnem 70 perc telt el, és még mindig nem volt még egyetlen pont sem mindkét fél részéről. A mérkőzés döntetlennek tűnt.

Mindkét nemzeti szurkoló csalódottan nézett ki.

  • Végül ez volt a marokkói “Sabiri” 1. gólja a 73. percben. Most a marokkói labdarúgók vezettek 1 góllal.
  • Aztán a Ziyech 2. gólja a 2. félidő 90+3 percében olyan volt, mint egy bumm-lövés. A szurkolók lőttek az örömtől.

Így a 2. félidő véget ért, és az eredmények Marokkó 2 gólos pontokat, míg Belgium 0 gólt, és elvesztették a mérkőzést. Az F csoportból Marokkó 4 ponttal az 1. helyen áll, míg Belgium 3 ponttal a 2. helyen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *