• Élő Eredmény
 • Marokkó 2-0 Belgium
  | | |

  VB 2022: Marokkó 2-0 Belgium

  Table of Contents

  Marokkó 2-0 Belgium

  Marokkó 2-0 Belgium: Marokkó 2 góllal legyőzte Belgiumot a FIFA Katar 2022 mérkőzésen. Marokkó 1 gólja elég volt a győzelemhez.

  Marokkó 2 gól
  Marokkó 2 gól

  1. félidő

  Az első félidő elkezdődött, és Belgium csak a győzelemre játszott, nagy támadóerővel rendelkeztek. A mezőnyjátékosaik is nagyon jól játszottak. A meccs folyt és a 12. percben Belgiumnak nagy esélye volt a gólszerzésre, mivel szabadrúgáshoz jutottak. De nem sikerült. Elszalasztották a lehetőséget.

  Belgiumnak a 39. percben ismét volt egy szabadrúgásból szerzett lehetősége, de ismét nem tudtak pontot szerezni. A marokkói játékosok nagy nyomást gyakoroltak az ellenfelekre. A győzelemért is küzdöttek.

  Marokkó is kapott szabadrúgást az 1. félidő 45. percében, és kihagyták a kapura lövést. Így az első félidő mindkét csapat részéről 0 góllal ért véget. Mindkét nemzet abban reménykedett, hogy ha pontot szereznek, akkor ünnepelhetnek.

  Az 1. félidő vége előtt a marokkói “Ziyech”-nek volt egy gólhelyzete, de a játékvezető nem adta meg neki.

  2. félidő

  A második félidő elkezdődött, de még mindig és majdnem 70 perc telt el, és még mindig nem volt még egyetlen pont sem mindkét fél részéről. A mérkőzés döntetlennek tűnt.

  Mindkét nemzeti szurkoló csalódottan nézett ki.

  • Végül ez volt a marokkói “Sabiri” 1. gólja a 73. percben. Most a marokkói labdarúgók vezettek 1 góllal.
  • Aztán a Ziyech 2. gólja a 2. félidő 90+3 percében olyan volt, mint egy bumm-lövés. A szurkolók lőttek az örömtől.

  Így a 2. félidő véget ért, és az eredmények Marokkó 2 gólos pontokat, míg Belgium 0 gólt, és elvesztették a mérkőzést. Az F csoportból Marokkó 4 ponttal az 1. helyen áll, míg Belgium 3 ponttal a 2. helyen.

  Similar Posts

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *