Argentina 2-0 Poland
| | |

VB 2022: Messi megelőzte Maradonát, Argentína 2-0

Messi megelőzte Maradonát

“Lionel Messi” hiányzott a panelty. Messi megelőzte Maradonát. Egyébként 31 panelty lett volna, akivel éppen szembenézett volna. “Wojciech Szczesny” mentette meg Lionel Messi próbálkozásait. Ez volt a 3. forduló mérkőzése Argentína és Lengyelország között a C csoportból, ahol szerda este Argentína 2 góllal nyert, Lengyelország pedig elvesztette a mérkőzést. Argentína bejutott a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseinek kiütéses szakaszába. Nem csak a szám pozícióban vannak, hanem jó pontokat is szereztek, hogy folytassák a következő 16 csapatos körútjukat a világbajnokságon.

Messi megelőzte Maradonát
Messi megelőzte Maradonát

2 félidő mérkőzés eredményei

1. félidő

Messi az 1. félidő 12. percében kapura lőtt, de a lengyel védők blokkolták a Messi lövését. Ismét Messi passzolja el a labdát teljes erőből, de mellé lő. Messi teljesen uralta a futballt. Úgy tűnt, senki sem tudja megakadályozni Argentínát abban, hogy megnyerje a mérkőzést.

Messi már-már panellakást kapott volna, de a 39. percben megúszta. Wojciech védte Messit, és ő lett az 1. kapus, aki egyszerre 2 büntetőt hárított.

Az első félidő véget ért, és egyikük sem szerzett pontot. Argentína 0 gólt kapott, ahogy Lengyelország is 0 gólt szerzett. A szünet megkezdődött, hogy pihenhessünk egy kicsit.

2. félidő

Elkezdődött a második félidő. Lengyelország változtatott néhány helyen a csapatban, és úgy tűnt, hogy a rövid szünet után már jobb tervük van.

  • Argentína 1 gól Lengyelország ellen. Csak a 2 perc telt el a 2. félidőben, hogy “Alexis Mac Allister” gól vezetett a csapat győztes gólt csak a 47. percben a mérkőzés.

Paul most a nyomást vizsgálta, mivel eddig semmi előrelépés nem történt az ő részükről.

  • Argentína 2. gólja Lengyelország ellen. Álvarez 69. percben szerzett gólja a 2. félidőben, és az egész stadion örömmel skandálta.

A pontszámok a következők voltak: Lengyelország 0-2 Argentína.

Így a második félidőben 90+4 percig tartott a mérkőzés, és nem született egyetlen gól és egyetlen pont sem Lengyelországból. Argentína 2 góllal nyerte a mérkőzést.

Az Argentína elleni vereség ellenére Lengyelország bejutott a 16 közé, ahogy Argentína is kvalifikálta magát a 16-os kieséses szakaszba, mivel a C csoportból a legtöbb 6 pontot szerezte.

Látogasson el hozzánk, hogy további friss híreket kapjon a Nemzeti Sport és más sportágakról.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *