Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Bruno Fernandes duplájával 2–0
| | |

VB 2022: Portugal Bruno Fernandes duplájával 2–0

Table of Contents

Bruno Fernandes duplájával 2–0

A Portugália és Uruguay mérkőzésen Bruno Fernandes duplájával 2–0 ismét Uruguay. Ez volt a legnagyobb győzelem Portugália számára, mivel belépett vezetett 2. fordulóban a legjobb 16 csapat mérkőzések, hogy játszanak után kiválasztása legjobb 16 a 32 csapat közül. Cristiano Renaldo játszott, de nem tudott gólt szerezni az erőfeszítései látszottak, de a végéig nem volt eredményes a részéről. Renaldo próbálta követelni a gólját, de megtagadták volt fordulópontja a mérkőzésnek.

Portugáliá 2-0
Portugáliá 2-0

Fernandes megérdemelten lett a meccs embere, mivel 2 gólt szerzett a legjobb csapat ellen, ahol Renaldo volt közülük. Renaldo gólját az 1. félidőben nem adták meg, bár nem elégedettek ezzel a döntéssel. Még ha ezt a gólt be is számolják, akkor sem volt értelme a győzelemnek, mivel Portugália 2 gólt szerzett, míg Uruguay 0 gólt. Tehát csak 1 gól sem volt elég a győzelemhez.

Ott 32 perc az első félidő sport játék gól, hogy kimaradt volna hozni Uruguay nemzet is kicsit örül, valamint a játékosok lehet, hogy több dicsekedett bizalom, de ez volt a kihagyott lövés.

  • Az 54. percben Bruno Fernandes 1 gólja, majd a 98. percben Fernandes újabb 2. gólja elég volt a győzelemhez és a kieséses szakaszba jutáshoz.

Portugália Brazília 16 forduló

Most Brazília és Portugália kvalifikálta magát a kieséses szakaszba. Ez a két csapat bombaformában fog játszani, hiszen ők jutottak tovább elsőként. Mindkét csapatnak 2 mérkőzése van, 2 győzelem, döntetlen és vereség nélkül. Mindkét csapatnak 6 pontja van. Mindkettő a legjobb csapatnak számít a 32 európai csapat közül.

Több mint 16 év után talán Portugáliának van a legnagyobb esélye arra, hogy bajnokként fejezze be a csoportját.

Portugália december 02-án, pénteken, magyar idő szerint 04:00 órakor Dél-Korea ellen lép pályára. A frissítés itt a Nemzeti Sport honlapján ellenőrizhető.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *