Katar - Sengal 1-3
| | |

VB 2022: Wales–Irán és Katar – Sengal

Wales–Irán 0-2

Wales–Irán volt FiFA világbajnoki mérkőzés Katarban, ahol Irán 2 gólos pontok miatt legyőzte Walest. Walesnek 0 pontja volt a góllövőlistán. Mindkét nemzet nagy reményeket fűzött a kezdetektől fogva.

Wales–Irán 0-2
Wales–Irán 0-2

Az első félidő elkezdődött, és mindkét walesi csapat szépen vette a rajtot, de a nyomás miatt nem bírták tovább a futballt, és az iráni futballisták kezdtek vezetni. Az irániak a 16. percben megszerezhették volna az 1. gólt, de a lövés visszaesett, így nem adták meg, és mindkét csapat 0 ponttal állt.

A walesi Wilson kihagyta a szabadrúgásból lőtt gólt és nem tudott pontot szerezni.

A walesi szurkolók frusztráltak voltak, mivel az első félidő a 46. percben véget ért, és azt hitték, hogy gólt kaptak, amit a játékvezető érvényes indoklással elutasított. Az 1. félidő végéig mindkét csapatnak nem volt gólhelyzete.

Aztán elkezdődött a 2. félidő Majdnem 60 perc telt el, és csak próbálkoztak. Az irániak folyamatosan nyomást gyakoroltak a walesi játékosokra. Wales próbált védekezni, a középpályások is mindent megpróbáltak mindkét oldalról. Mindenki csalódottnak tűnt a végén, mert 90 perc telt el a teljes mérkőzésből, és döntetlennek tekintették a mérkőzést.

  • Aztán 2. félidő volt a vége felé, hogy köszönhetően “Cheshmi” meglepő módon eltalálta a lövés, és ez volt a cél a 98 perc alatt a mérkőzés.
  • Alig 2 percen belül az irániak újabb gólt szereztek. Ramin lőtt, és egyenesen a távolból, és ez volt a 2. gól. Hihetetlen volt a meccs vége.

A második félidő 100 perc alatt ért véget, és az utolsó 2-3 perc és 2 gól hozta meg az örömöt és a nagy nyüzsgést a katari stadionban.

Így Wales elvesztette a mérkőzést, az irániak pedig 2 góllal nyertek.

Katar – Sengal 1-3

Szenegál 3 góllal nyeri a Katar elleni mérkőzést.

Elkezdődött az első félidő. Katar kezdte a mérkőzést Sarr úgy játszott, hogy nyomást tudjon gyakorolni, míg Katar szintén nagy lelkesedéssel játszott.

A katari Almoez focista 13 percen belül szabadrúgást végez el, de nem tudott gólt szerezni. “Ismaeel” sárga lapos büntetést kapott. Katar nem nagyon védekezett.

  • Az 1. félidő 40 percig tartott, és egyik csapatnak sem volt olyan pontja, hogy a “Khoukhi” gólja örömet szerezzen a szurkolóknak. Végül ez volt az első gól, és Szenegál 1 ponttal vezetett, míg Katar még mindig 0 ponttal állt.

Az 1. félidő 45 perccel ért véget, és Katar 1 gólos hátrányban volt.

  • Ezután a 2. félidő kezdődött “Abdelkarim” Szenegál ismét szerzett egy újabb gólt pont 48 perc alatt a mérkőzés.
  • Végül a 77. percben “Ismaeel” gólja volt a katari találat. Katar így is 1 pontra volt a szenegáli győzelemtől.
  • A szenegáli Dieng a 83. percben ismét rúgott egy lövést, és 2 góllal vezet most Katar.
A második félidő a 86. percben ért véget, Szenegál 3 góllal nyert Katar előtt.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *