Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Szaúd Arábia 1-2
| | |

VB: Argentína – Szaúd Arábia 1-2 és Messi csalódása

Argentína – Szaúd Arábia 1-2

Ez volt az 5. világbajnoki mérkőzés Szaúd-Arábia és Argentína között. Ahol Argentína – Szaúd Arábia 1-2 git vereséget szenvedett.

Az első félidő elkezdődött, és ez volt a nagyszerű kezdés Argentína, ahol mindössze 3 percen belül a mérkőzés Messi védte a góllövés Saudia labdarúgó-válogatott.

Lion Messi csalódás
Lion Messi csalódás

Alig 10 perccel a mérkőzés után Messi nagyszerűen rúgta a labdát és megszerezte az 1. gólt Argentínából. Míg a szaúdiak 0 ponttal vezettek.

A szurkolók nagy reményt keltettek, hogy Messi a következő szintre fogja húzni a játékot.

Messi megmenekült attól, hogy panelt kapjon.

Az első félidő 45 perc alatt véget ért, és az állás a következő volt: Szaúd Arábia – Argentína 0-1.

Ezután kezdődött a második félidő. Most a Szaúd-Arábia focisták ismét nagyszerű kezdéssel.

Alig telt el 3 perc, hogy “Saleh Al-Shehri” a szaúdi csapatból megszerezte a katari FIFA-világbajnokság első gólját. Most már öröm volt, mert mindkét csapat egyenlő pontszámmal állt a 48. percben.

Ezután a szaúdi labdarúgó, Salem Aldawsari újabb gólja következett, aki nagyszerű lövést eresztett meg a háló felé, és ez volt a 2. gól a mérkőzés 53. percében.

Most már a szaúdi játékosok vezettek 1 ponttal.

A szaúdi Al Malki sárga lapot kapott. Most az argentinoknak volt esélyük az egyenlítésre, de nem sikerült.

Az argentin válogatott labdarúgók nagy nyomást próbáltak gyakorolni, de nem sikerült. Aztán véget ért a mérkőzés 2. félideje, amely 100 percig tartott.

Szaúd-Arábia 2 góllal nyert Argentína ellen.

Lion Messi csalódás

Lion Messi utolsó FiFA világbajnoki mérkőzését játssza, és csalódott volt a mai vereség miatt a mérkőzésről. Bár ma is a legjobbját nyújtotta. Nemcsak gólt szerzett a csapatnak, hanem védőként is játszott. Több pontot és győzelmet várt, de nem sikerült.

Következő Szaúd-Arábia és Argentína Katar mérkőzések

Lengyelország és Szaúd-Arábia november 26-án, szombaton 18:00 órakor játssza a FiFA Katar mérkőzését, míg Argentína november 27-én, szombaton 12:00 órakor Mexikó ellen lép pályára.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *