Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Elődöntős Csapatok FiFA Világbajnokság
| | | |

VB: Elődöntős Csapatok FiFA Világbajnokság

Elődöntős Csapatok FiFA Világbajnokság

Elődöntős Csapatok FiFA Világbajnokság top 4 csapata legyőzte az európai ázsiai 28 csapatot:

Miután továbbra is küzd a bajnoki trófeáért a legjobb 28 csapat ellen az 1. fordulóban, majd a legjobb 16 csapat ellen a 2. fordulóban, majd a legjobb 8 csapat ellen a 3. fordulóban a negyeddöntőben a 4 legjobb győztes csapat került az elődöntőbe. Ők azok, akik legyőzték Spanyolországot, Brazíliát és sok más országot, még ha több pontjuk is volt, de a legjobb 4 legyőzte őket, és több pontot szereztek, mint ezek a csapatok. Ahol mindenki arra számított, hogy Brazília lesz a Katar 2022 győztese. Mindezek a jóslatok hiábavalóak voltak.

FIFA Világbajnokság elődöntő csapatai

Argentína Horvátország Nemzeti Sport csapatok az elődöntőben

Argentína és Horvátország mindkét csapata sikeresen kvalifikálta magát az elődöntőbe. Kétségtelen, hogy mindkét csapat jól küzdött azért, hogy eljusson ebbe a szakaszba. Ha Argentína a világklasszis Lionel Messivel, akkor Horvátország a legjobb futballistával, Luka Modrićcsal rendelkezik. Ez a 2 csak a toplistán van, a többi játékos is profi képzett, akiknek a teljesítménye nem elhanyagolható a mérkőzések során. A középpályások, a védők és a többiek minden egyes játékost nagyra értékelnek, mivel ezeket a mérkőzéseket nem lehet megnyerni a csapat támogatása nélkül.

Ez a két csapat december 14-én, szerdán, magyar és horvát idő szerint reggel 8:00 órakor játszik majd egymás ellen.

Franciaország Marokkó Elődöntő

Marokkó és Franciaország fej-fej mellett játszik majd az elődöntőben. Az a csapat, amelyik nyer, közvetlenül a 3. helyért jut be a mérkőzésre, míg a győztes csapat a döntőbe.

Ha Marokkóról beszélünk, akkor nem kétséges, hogy ez a csapat 3 büntetővel legyőzte Spanyolországot is. Ez nem kis győzelem, akkor Portugália ellen játszottak, nem hagyták, hogy gólt szerezzenek. Ezek az országuk számára is nagyszerű eredmények. Minden egyes győzelmüket az összes muszlim országnak is szentelték. Nem csak erre tették büszkévé az afrikai-ázsiai országokat is. En Nesyri óriási teljesítménye segített a negyeddöntő mérkőzésen. Minden játékosuk hatalmas tiszteletet érdemel. Ahol az ázsiai országok vesztésre álltak, ott most ők azok, akik nem csak a legjobb csapatokkal állnak szemben, hanem meg is nyerik a mérkőzéseket.

Most pedig beszéljünk Franciaországról, amely nem maradt le a katari világbajnokságon nyújtott legjobb teljesítményéről. A negyeddöntőben Angliát győzték le 2 góllal. A második félidő végéig nem hagyták Angliát nyerni. “Giroud” 78 perc 2. gólja és már akkor bejutottak a döntőbe.

A Franciaország-Marokkó elődöntő mérkőzésre december 15-én, csütörtökön, magyar idő szerint 08:00 órakor kerül sor.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *