Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

FIFA 2022 Világbajnokság Győztese
| | | | |

VB: FIFA 2022 Világbajnokság Győztese

FIFA 2022 Világbajnokság Győztese

Ez volt az utolsó FIFA 2022 Világbajnokság Győztese mérkőzés. Ahol a két topcsapat, Argentína és Franciaország fej-fej mellett játszott egymás ellen. Mindkét csapat reménykedett, biztosan egyikük sem akarta elszalasztani a lehetőséget, hogy megnyerje a bajnoki címet, sokat vártak. Argentína 4 büntetővel nyert. Az eredmények: Franciaország – Argentína: 3-3 (2-4 büntető). A büntetők alapján Argentína legyőzte Franciaországot.

Argentina France 3-3 (4-2)
Argentina France 3-3 (4-2)

Mérkőzés előnézet (2 félidő)

A mérkőzés teljes időtartama 120+1 perc volt. Ez az idő 90+-al meghosszabbodott, mivel mindkét csapat a végéig kiegyenlített eredményt ért el. Így a hosszabbítást mindkét csapatnak megítélték.

Első félidő

Az első félidő elején mindkét csapat izgatottan várta a győzelmet, és izgalmasan kezdett játszani, különösen Argentína nem hagyta, hogy a francia futballista teret kapjon a labdarúgás irányítására. Messi folytatta a támadásokat a háló felé, hogy gólt szerezzen.

Erőfeszítései bejöttek, amikor végre sikerült egy gyors rúgással lőnie.

  • Argentína 1 gólt szerzett a mérkőzés 23. percében. “Lionel Messi” találata és máris 1 gólos előnnyel vezettek Franciaországtól.

A szurkolók élvezték a mérkőzést. A stadionban a francia szurkolókhoz képest többnyire argentin szurkolók voltak. Franciaország a mérkőzés 28. percében szabadrúgást szerzett. De a góljukat blokkolták. Nagy szerencséjük volt.

  • Argentína 2. gólja Franciaország ellen. Di Maria bal oldali lövése az első félidő 36. percében. Most már 2 góllal vezettek.

A franciák az első félidő 43 perce alatt néhány helyen változtattak a felállásukon. Az első félidő francia részről gól nélkül ért véget. Az eredmények a következők voltak: Argentína – Franciaország: 2-0.

Második félidő

A második félidő elkezdődött, és a szokásos módon zajlott, mindkét csapat próbált támadni és védekezni a 2. félidő 80 percéig. Franciaországnak most nagy szerencséje volt.

  • Mbappe 2 gólt szerzett egymás után a 80. és a 81. percben. Micsoda teljesítmény az ő részéről és az odaadás. 2 elképesztő lövés és a mérkőzés kiegyenlített.

A 90 perc véget ért, és mindkét csapatnak hosszabbítást ítéltek, mert most már döntetlen volt a mérkőzés.

A mérkőzés egy kis rövid szünet után újra kezdődött.

  • Argentína 3. gólja Lionel Messi által a 2. félidő 108. percében, és most már 3 gólpontja volt az argentin labdarúgóknak.

Mbappe nem maradt le ő megint jött vissza nagy védekezéssel és

  • Mbappe 3. gólja Franciaországnak 118 perc alatt. Most ismét kiegyenlített a mérkőzés. Most mindkét csapat 3 gólt szerzett.

Mbappe 90 perc előtti utolsó perces lövése, majd a meccs vége előtti utolsó perces lövése változtatta meg a mérkőzés irányát. Egyedül 3 gól, ami nem csodálatra méltó.

A második félidő 120 perc után ért véget. Az eredmények a következők voltak: Argentína Franciaország: 3-3.

A világbajnokság végső győztesének döntése

Mivel a mérkőzés döntetlen volt, így a végső döntés a büntetések számától függött. Argentína 4 büntetőt kapott, míg Franciaország 2 büntetőt.

Így Argentína 3-3-ra legyőzte Franciaországot, méghozzá 4 büntetővel.

Az argentin nemzet büszke pillanatokat él át, miután megnyerte ezt a nagyszerű eredményt. Különösen Messi számára, akinek ez volt az utolsó FIFA Világbajnoki mérkőzése. Ő lesz a legjobb emlékek emlékezni, különösen 2 gólt a végső szakaszban.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *