Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Franciaország A Lionel Messi Játékról
| | | | |

VB: Franciaország A Lionel Messi Játékról

Franciaország A Lionel Messi Játékról

Franciaország A Lionel Messi Játékról: Franciaország ismét a tűz martalékává vált. A Lionel Messi témában tett nyilatkozatuk és nevető reakciójuk egyértelműen egy egyenes kihívást adott Messinek, hogy mutassa meg tehetségét Franciaország előtt. A francia labdarúgók ugyanazt csinálják, mint amikor a horvát csapat ellen készültek játszani. Azt mondták, hogy könnyen legyőzhetjük őket, de a horvátok könnyedén legyőzték Franciaországot. Tehát most ugyanez megtörténhet. Franciaországnak nem szabad egy ellenfelet sem könnyedén elviselnie.

Théo Hernandez Lionel Messi
Théo Hernandez Lionel Messi

Théo Hernandez labdarúgó

Egyrészt Antoine Griezmann francia labdarúgó dicsérte Lionel Messit és azt mondta, hogy ahol egy Messi van, ott az a csapat nem lehet könnyebbnek tekinteni, ők tudják a legkeményebb versenyt adni, míg egy másik játékos “Theo Hernandez” nevetett és azt mondta, hogy nem félünk tőle. Láttuk az összes világbajnoki meccset, tudjuk, hogy ki teljesít jól.

Szerintünk Kylian Mbappé a legjobb futballista a csapatban. Szeretnénk látni, hogy a közelgő döntő mérkőzésen bizonyítja tehetségét.

Továbbá kicsit változtatott a nyilatkozatán, amikor azt mondta, hogy Argentína is jó csapat. Egyelőre pihenünk egy kicsit, aztán újra elkezdjük a felkészülést. Az idő eldönti, melyik nemzeti sport csapat fog nyerni.

Franciaország Argentína döntő mérkőzés

Argentína és Franciaország vasárnap, december 18-án, magyar idő szerint 16:00 órakor játszik egymás ellen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *