Luka Modrić Kérdések
| | | |

VB: Luka Modrić Kérdések

Luka Modrić Kérdések a mérkőzés alatt

Luka Modrić Kérdések a döntőbe jutásért játszott mérkőzésen. Argentína elődöntős vb-meccset játszott a horvát csapattal, ahol nem jutottak be a döntőbe, de a TBD meccsen játszanak, amelynek győztese a 3. helyet foglalja el a 2022-es FIFA-világbajnokságon. Argentína közvetlenül kvalifikálta magát a döntő mérkőzésre. Ahol vagy Franciaországgal vagy Marokkóval találkoznak. Aki még az elődöntőt is megnyeri.

Luka Modrić Messi
Luka Modrić Messi

Luka Modrić

Modrić a mérkőzés után nyilvános konferenciát tartott, ahol nemcsak gratulált az argentin nemzetnek, hanem a labdarúgó-válogatottat is dicsérte a mérkőzésen nyújtott lenyűgöző teljesítményéért. Azt mondta, hogy megérdemlik a világbajnokság megnyerését, mivel az elejétől a végéig a legjobbjukat nyújtották.

Továbbá panaszkodott a játékvezetőre is. Azt mondta, hogy nem akarom megvitatni a játékvezető viselkedését és néhány igazságtalan döntését a mérkőzés alatt. De szeretném röviden elmondani, hogy a büntető igazságtalan volt, majd kérte, hogy a szögletet engedélyezzék, amit nem fogadott el. Nem értjük a döntéseit. A legkeményebb versenyt is adhattuk volna. De a 2. góllal véget ért.

Lionel Messi

Modric beszélt Messiről. Ahol azt mondta Messi 90 perc 3. gólja is meglepő volt. Ő a számú futballista. Voltak már ilyen elvárásaink az ő részéről. Hogy biztosan gólokat fog szerezni. Ennek megfelelően készültünk fel.

Modrić csak csalódást okozott az olasz játékvezető, “Daniele Orsato”.

Luka Modric volt a legjobb játékos a 2022-es katari világbajnokságon, még mindig nagyon gyors és ügyes, így az emberek nagyon remélik, hogy a 2024-es Eb-n is Horvátországban játszik.

Horvátország Bronzérem

A következő mérkőzést Horvátország játssza a bronzéremért december 17-én, szombaton, magyar idő szerint 16:00 órakor. Ez az utolsó esély Horvátország számára, hogy megmutassa a világnak, hogy még több tehetséggel rendelkezik. Egy legkisebb országból érkeztek. Most már mindenki ismeri Horvátországot a világon a tavalyi döntőben és ezúttal a világbajnokságon nyújtott teljesítményük alapján.

Nem számít, hogy Horvátország nem tudott bejutni a döntőbe, hiszen az eredményeiket nem lehet figyelmen kívül hagyni, a játék iránti elkötelezettségüket, a végsőkig kiegyensúlyozott kondíciójukat, a sérülések nélküli játékukat, azt, ahogyan játszottak, és ahogyan Dalic folyamatosan támogatta és bátorította a csapatot, mindezek a dolgok elismerésre méltóak. A horvát csapat nem érdemel semmiféle kritikát. A szurkolóik kicsit elkeseredettek, de nem agresszívak a csapatukkal szemben.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *