Translate/fordít

Luxemburg-Magyarország 2-2

Luxemburg-Magyarország 2-2 es Andras Németh goal

Table of Contents

Luxemburg-Magyarország 2-2

Ez volt a Luxemburg és Magyarország közötti bemelegítő mérkőzés. Ahol Luxemburg-Magyarország 2-2. Ez volt a döntetlen Magyarország és Luxemburg között. Új játékosok vettek részt és sosem volt könnyű legyőzni az olyan ellenfeleket, akiknek már régi, profi képzett, régóta hazai és nemzetközi szinten játszó játékosai vannak. Dicséret illeti a kapitányt, aki új arcokat hozott a mérkőzésre, hogy megnézze, megtalálja-e az új legjobb játékosokat a következő 2023-as mérkőzésekre. Az új játékosok közül néhányat az UEFA 2023-as válogatottba is beválogathatnak.

Válogatottat Hungary 2-2 Luxembourg
Válogatottat Hungary 2-2 Luxembourg

1. félidő:

Az első félidő kezdődött, és Luxemburg megszerezte a vezetést azáltal, hogy a labdarúgás és Dibusz, aki a kaput találta el, és szabálytalankodott, majd a luxemburgi Rodrigues nagyszerű lövést adott le, és ez volt a gól. A mérkőzés 7. percében 1 góllal vezettek. Ezután a 25. percig folyt a mérkőzés mindkét csapat részéről és ezúttal a szerencse a magyar focisták mellé állt, akik 1 góllal egyenlítettek. Köszönhetően Szalainak, akinek zseniális távoli lövése a hálóba ért, így mindkét csapat 1-1-es állással állt a mérkőzés 25. percében. Az első félidő véget ért.

2. félidő:

A második félidő elején mindkét ország játékosai úgy játszottak, mintha egymást akarnák legyőzni. Törekvéseik a második félidő 67. perce után váltak valóra, amikor a magyar Németh újabb gólpontot szerzett. Most már a magyar csapat vezetett 1 ponttal többel, mint Luxemburg. Csak a 10 perc telt el, hogy a luxemburgi játékos “Curci” elkapta a labdát, ami kipattant és közvetlenül a hálóba ért. A 77. percben döntetlen lett a mérkőzés vége. Ezután a második félidő 90 percben ért véget. Mindkét csapat egyenlő gólaránnyal rendelkezett. Senki sem volt győztes. Nincs ezzel semmi baj, de Nagy Ádám helyére kell valaki, mert sajnos az utolsó 5 meccsén nagyon gyenge volt.

Következő mérkőzések

A következő mérkőzést Magyarország a görögökkel játssza jövő vasárnap, Luxemburg pedig Bulgária ellen lép pályára.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *