Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Magyar Válogatott
|

Magyar Válogatott – Luxemburg kapitánya dicsérte a magyar

Table of Contents

Magyar Válogatott

Luc Holtz egy korábbi nemzetközi futballista. Legutóbbi interjújában a Magyar Válogatott dicsérte a Magyar Nemzeti Sport adott interjújában. Kétségtelen, hogy a magyar válogatott sokat fejlődött, nemcsak a teljesítményében, hanem új stratégiákat is kidolgozott a mérkőzések megnyerésére. Ez még csak a kezdet, és láthatjuk, hogy a következő mérkőzéseken is fejlődni fognak. Szomorú hír, hogy mindkét csapatunk nem jutott ki a 2022-es FIFA-világbajnokságra. Luxemburg és Magyarország azonban készül a nemzetközi barátságos mérkőzésekre. Így mindketten túljuthatunk a hibáinkon és a korábbi mérkőzéseken elkövetett hibáinkon.

Luxemburg vs Magyarország barátságos mérkőzés
Luxemburg vs Magyarország barátságos mérkőzés

Lemaradtunk az UEFA nemzeti ligáról. De most itt az ideje, hogy javítsunk magunkon. Erős játékosokra van szükségünk, akik nem csak támadók, hanem védők is lehetnek. Akik készek lesznek arra, hogy akár nagyobb nyomás alatt is játszanak mérkőzéseket. Az emberek izgatottan várják ezeket a mérkőzéseket. Ez a márciusban kezdődő Európa-bajnoki selejtezőkre való felkészülés. Továbbá azt mondta, hogy 4 sérült játékosunk van és kevés a védő. Ez egy szomorú pillanat. De remélem, hamarosan felépülnek.

Luxemburg vs Magyarország barátságos mérkőzés

Ez a barátságos mérkőzés ma pontban 12 órakor kerül megrendezésre. Ezt a mérkőzést a luxemburgi stadionban rendezik. Marco a magyar csapatból azt mondta, hogy még mindig hiányzik a Sprite, különösen az olaszoktól elszenvedett vereség után. Több kemény munkára van szükségünk, és tanulnunk kell a múltbeli hibákból. Most a győzelem fontos, hogy a csapat neve országosan és nemzetközileg is stabil legyen. Csaknem 3000 helyet foglaltak le a szurkolók, akik kilátogatnak a mérkőzésre, és még több jegyet adnak el. Tiszteljük a szurkolóinkat, és elsődleges célunk, hogy szórakoztassuk őket, amiért eljöttek. A többi csak a szerencsén múlik.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *