Mezokovesd 0-1
| |

NB 1: Vasas 1-0 a Mezőkövesdet

Vasas 1-0 a Mezőkövesdet

Ez volt az NB 1 16. fordulójának zárómérkőzése, ahol a Vasas 1-0 a Mezőkövesdet. Mindkét csapat jól kezdett, de a Vasas nem engedte egyetlen gólt sem a Mezokovesdnek. A Vasas játékosainak kezdése nem volt annyira érdekes, még az ellenfél csapata sem tűnik izgatottnak. Az első félidő mindkét csapat részéről 1 gólos ponttal zárult. Elkezdődött a második félidő és végül a Vasas úgy tudta megvédeni az egy győztes pontot a Mezokovesdtől, hogy nem engedte őket gólt szerezni. Most a Vasas Fc 1 góllal vezetett, ami elégnek tűnt a győzelemhez. Igaz, hogy a második félidő már nem hozott több gólt, és a Vasas megnyerte a mérkőzést. Már 16 mérkőzést játszottak és alig 3 meccset nyertek csak. Most a 12. helyen állnak 15 ponttal. Al köszönet Soma Novothnynak, akinek gólja meghozta a győzelem örömét a játékosoknak. Ő volt az, aki gól pontot szerzett a csapatnak. Ezúttal nem volt jó futball és játék, de legalább nyertünk, és még mindig van esélyünk a bennmaradásra.

Vasas 1-0 a Mezőkövesdet
Vasas 1-0 a Mezőkövesdet

Berecz Zsombor és Dávid is igyekezett a legjobbját nyújtani. De több gólt nem tudtak szerezni. Mivel megállította őket a Mezokovesd.

Mezokovesd 0-1

Mezokovesd még a 10-ben sincs az NB 1 ranglistán. Mindent megpróbáltak, de nem sikerült nyerniük. Most nyári szünet van, a csapatnak fel kell frissülnie, és meg kell néznie, hogyan tud javulást hozni a csapatba. Szükségük van még néhány működő stratégiára, hogy leküzdjék a hibáikat és a sportmérkőzések során elkövetett hibáikat. Egész meccsen 1 kapura lővés nem volt, hogy akar Kövesd pontokat szereznie, lélektelen alibi játék. Eddig is három játékos húzta a szekeret, Pisitelli, Drazsics, és Besirovic, a többi csak a pénztárnàl lehet látni. Ha Kuttor nem úgy értékel, mint Huszti a múlt héten, akkor ö se alkalmas.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *