Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Péter Haumann
| |

Peter Haumann halála 2022

Table of Contents

Peter Haumann halála 2022

Jászai Mari és Kossuth-díjas színész volt. aki életét a művészetnek szentelte. 2022. május 30-án halt meg. Délután volt, amikor az orvosok halottnak nyilvánították.

Karrier:

1941. május 17-én született Budapesten. Orvosnak tanult, de idővel, ahogy elkezdett részt venni színészi eseményeken. Egyik tanára megtudta, hogy a legjobb színészi képességekkel rendelkezik. Így azt javasolta neki, hogy próbáljon szerencsét a színészet világában. Elkezdett tévéjátékokban és filmekben szerepelni.

Péter Haumann
Péter Haumann

Háttér:

Három gyermeke van, egyikük most is színészkedik.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *