Chelsea 0-1 a Newcastle ellen

PL: Chelsea 0-1 a Newcastle ellen a Premier League

Chelsea 0-1 a Newcastle ellen

A 16. forduló szombati mérkőzésén kerül sor a Newcastle és a Chelsea között, Chelsea 0-1 a Newcastle ellen. Joe Willock találata elég volt a győzelemhez. Miggy próbált gólpontot szerezni, de minden vénában a Chelsea játékosai. Mindkét játékos megpróbált kapni stroke de ott erőfeszítések ment haszontalan. Ez volt a rövid ideig tartó mérkőzés, hogy az első félidő a 39. percben ért véget. A Newcastle United és a Chelsea labdarúgói között nem született gól. Mindketten 0 ponttal vezettek.

6 perc szünet következett, majd a mérkőzés újra kezdődött. 45 percen belül a játék. A Chelsea nagyon sok lehetőséget kapott a pontszerzésre, de nem sikerült nekik. Nagyon sok volt a szabálytalanság és a rúgás. A mérkőzés 67 percig folytatódott sikertelenül, hogy hirtelen a Newcastle játékos Willock és Miggy Almirón okos módon megszerezte a vezetést és egymást támogatva végül egy elképesztő lövést kaptak és ez gól lett. Így a 67. percben 1 ponttal vezettek. Összesen 86 perc volt a meccs, amely nem ért véget újabb győztes pont nélkül. Összesen 86 perc volt a mérkőzés időtartama, ami a Chelsea vereségével ért véget. Most a Chelsea csak a 8. helyen áll 16 ponttal. Következő mérkőzésüket december 27-én pontban 22:30-kor játsszák a Bournemouth FC ellen.

Graham Potter, aki a Chelsea FC menedzsere azt mondta az interjújában, hogy még mindig nem volt olyan jó, mint amire inkább számítottak. Elkövettünk néhány hibát, különben több pontunk és helyezésünk lehetett volna. Tanulni fogunk ezekből a hibákból.

Newcastle United 1-0

Newcastle United 1-0
Newcastle United 1-0

Nagy győzelem ez a Newcastle United játékosainak, hiszen 5 egymást követő mérkőzést nyertek meg vereség nélkül. A Newcastle focistái 15 mérkőzést játszottak, melyeken 8 győzelmet arattak és 30 pontot szereztek. Most a 3. helyen állnak a Premier League-ben. Következő mérkőzésük a Leicester City ellen lesz december 26-án, 20:00 órakor.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *