• Élő Eredmény
 • Manchester United 2-0
  |

  PL – Bruno Fernandes parádés gólts

  Manchester United 2-0 – Bruno Fernandes parádés gólts

  PL: A Manchester United 2-0-ra legyőzte a Tottenham csapatát a PL-ben (Prémium Liga). Fred és Bruno Fernandes fontos szerepet játszott a gólszerzésben és a győzelemben. Fernandes 47. percben passzolt labdát a játékosoknak, és ahogyan Fred, valamint Devis segített az 1. gól megszerzésében, majd a következő gól megszerzésében, az értékelendő. Bruno Fernandes aztán a 69. percben ismét betalált a kapuba. Ekkor már eldőlt a győztesek sorsa, hiszen verhetetlenül játszottak. Így a csapat 2-0-t kapott, amit a Tottenham focistái nem tudtak üldözni és elvesztették a meccset. A Manchester United 19 ponttal az 5. helyen áll. Ahogyan játszottak, úgy tűnik, hamarosan feljebb fognak kerülni.

  Bruno Fernandes parádés gólts
  Bruno Fernandes parádés gólts

  Tottenham 0-2

  A másik csapat edzője, Antonio elmondta, hogy a játékosaik a legjobb formájukat hozták, hogy megállítsák az élcsapat Manchester Unitedet, nem lehet panasza a játékosaikra, mivel az erőfeszítéseik egyértelműek voltak, hogy megállítsák a gólokat és megszerezzék a vezetést, de ez csak a szerencsén múlik. Azt is elmondta, hogy az UN csapata megérdemelte ezt a győzelmet, mivel a mérkőzés elejétől kezdve nagyon jól játszottak. Most a Tottenham 23 ponttal a 3. helyen áll a tabellán.

  Most a Man United a következő mérkőzését a Chelsea ellen játssza október 22-én, szombaton pontban 21:30-kor, míg a Tottenham október 23-án pontban 08:30-kor a Newcastle ellen. A Tottenhamnek jól kell játszania ahhoz, hogy a Prémium Liga élén maradjon.

  Similar Posts

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *