Translate/fordít

Győztes Ferencváros 1-1 Monaco
|

Győztes Ferencváros 1-1 Monaco

Table of Contents

Győztes Ferencváros 1-1 Monaco

Győztes Ferencváros 1-1 Monaco: A Ferencváros a H csoportból döntetlent ért el a Monaco ellen, de, Az UEFA Európa Liga 5. fordulójának mérkőzésén a vezetést is megszerezte 1 ponttal. A mérkőzés elején nem játszott érdekesen a Ferencváros, de aztán a Fradi góljával életre kelt a találkozó. Szóval felejtsük el az első félidőt, Mert még Ivancsha is jobban teljesített volna. De aztán jött a szünet és Csercseszov fantasztikus cserékkel és abszolút jogos cserékkel, verhetővé tette a Fradit. Zacharaisten, S. Mmaee, Besic, Marquinos és Lauiduni a cserék után a második félidőben remekül futballoztak, de Töki is dicséretet érdemel, mert az ő játékukkal csapattá vált a csapat. Úgy gondolom, ha korábban lépnek pályára, megnyerhették volna a meccset. Szeretném azonban közelebbről megnézni, hogy mi történt a Monaco gólja előtt, és érdekelne néhány játékvezetői döntés magyarázata is.

Kristoffer Zachariassen a játékos, aki megtette, és a kapuba talált, és 1 pontot szerzett a csapatnak. A Fradis most 10 ponttal csoportelső.

Győztes Ferencváros 1-1
Győztes Ferencváros 1-1

Monaco 1-1 H csoport

A csodálatos játékot Wissam Ben Yedder kezdte a mérkőzés első félidejében. A játék úgy tűnik, hogy a Monaco javára, de hirtelen játék fordult a 2. félidőben. Egy mérkőzés 90 percig tart.

Ez a harmadik alkalom, hogy a Monaco a 80. perc után veszített el egy selejtezőt. Nem sikerült újabb gólt szerezniük, így döntetlennel (1-1) távoztak Magyarországról.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *