Translate/fordít

Kecskeméti es Vasas 2-1
| |

NB 1: Kecskeméti es Vasas 2-1

Table of Contents

Kecskeméti es Vasas 2-1

Kecskeméti es Vasas 2-1: A labdarúgó NB 1 12. fordulójában a kecskeméti csapat 2-1 góllal legyőzte a Vasast. Mindkét csapat összesen 4 mérkőzést játszott, melyből 2 döntetlen, 1 kecskeméti győzelem és 1 Vasas győzelem volt. A kecskeméti játékosok már csak 2 góllal vezetnek. Aminek köszönhetően ha a Kecskeméti TE összesített teljesítményét nézzük akkor 23 ponttal áll jelenleg a tabellán. Kecskemét szép sorozata folytatódik. Az első félidőben több gólos volt a játékuk. Senki sem lepődött volna meg, ha 3 góllal vezetnek. Tudják, hogy hol a helyük, a második gólnál Szabó Bano atadasa zseniális volt. A két csapat közötti különbség nem semmi. Szabó István ismét betalált, nem meglepő módon 3 góllal.

Vágó Levente lőtte az első gólt, majd érdekes volt, ahogy Zeke Márió is támogatta csapatát és újabb gólt szerzett. Mivel ezek a gólok segítenek nekik vezetni, hogy feljöjjenek a tabella élére.

Kecskeméti 2-1
Kecskeméti 2-1

NB 1 Vasas 1-2

Ezúttal a Vasasnak volt esélye arra, hogy megszerezze a vezetést, de a második félidőben vesztésre álltak. Már nem volt izgalmas mérkőzés a vasiak részéről 10 perc játék után. Mivel hibás passzok egymás felé és helytelen labdatartás miatt az NB 1-es élvonal utolsó helyén végeztek. Most az utolsó, 12. helyen állnak mindössze 9 ponttal. Ezt úgy tűnik, hogy nehéz lesz fedezni. De bármi megtörténhet, még erősebben térhetnek vissza, mint korábban.

Most a Vasa október 29-én, szombaton pontban 22:30-kor játssza következő NB 1-es mérkőzését a Paksi FC ellen, míg a kecskemétiek ugyanezen a napon a Dedbrecn ellen lépnek pályára. Csak az időzítés változott egy kicsit. Ezt a mérkőzést 20:00 órakor játsszák majd.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *