Barcelona az Villarreal 3-0
|

Lewandowski duplázott és Barcelona az Villarreal 3-0

Translate/fordít

Barcelona az Villarreal 3-0

Barcelona az Villarreal 3-0: A La liga liga bajnokság 10. fordulójának csütörtök esti zárómérkőzésén a Barcelona 3-0-ra nyert a Villarreal ellen. Lewandowski duplázott a gólt könnyedén, ami a győzelem felé vitte a meccset. Lewandowski lett a 3. játékos, aki 34 évesen megszerezte a 600. gólját. Fati találata is döntő szerepet játszott ezen a la liga mérkőzésen. A közönség már a 2. gól után elkezdte élvezni a győzelmet.

Unai Emery 15 percig próbált mindent megtenni a kapus elleni védekezésért. A 2. félidőben volt esélye a Villarrealnak, de sajnos a Blaugrana nem hagyott nekik ennyi lehetőséget és nyertek. Három gólt lőtt a Sárga Tengeralattjáró mindössze hét perc alatt, ami csodálatra méltó.

A ream Madridtól elszenvedett vereség után volt némi esély a csalódottságra, de a játékosok nem hagyták cserben hazájukat, és profiként játszottak, különösen a Barcelona 3 perc alatt szerzett 2 gólja riasztó volt az ellenfél játékosai számára.

Lewy 3-0
Lewy 3-0

Villarreal 0-3

A Villarreal játékosai a második félidőben védekezhettek volna, de figyelmetlenségük miatt vesztésre állt.

A Villarreal is a legerősebb csapat a szezon elejétől kezdve. Ha úgy nézzük, hogy a múlté a múlté, az utolsó hat LaLiga-meccsükből egyet megnyertek. Aztán, Voltak egy hosszú sérültlista, hogy küzdeni bár. Hiányzott a legjobb 3 játékosuk is. így van remény arra, hogy az eredmények ismét javulni kezdenek, amint a kezelőszoba kiürül egy kicsit. A Sárga Tengeralattjáró a hétvégén az Almeríát fogadja, mielőtt az Európa-konferencia Ligában a Hapoel Be’er Sheva ellen lépne pályára; a kieséses szakaszba már kvalifikálták magukat.

Most a Villarreal csapata a következő mérkőzést október 22-én pontban 19:15-kor játssza a Real Sociedad ellen, míg a Barcelona október 24-én reggel “12 órakor” az Athletic Club ellen lép pályára.

  • Élő Eredmény Magyarország csapat
  • Similar Posts

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *