• Élő Eredmény
 • Kisvárda - Debreceni 3-2
  | | | |

  NB 1: Kisvárda – Debreceni 3-2

  Kisvárda – Debreceni 3-2

  Kisvárda – Debreceni 3-2: Az NB 1-es bajnokság 12. fordulójának zárómérkőzését rendezik hétfőn a Kisvárda és a Debreceni között. A Kisvárda 3-2-re legyőzte a DVSC(debreceni vasutas sportklub) csapatát. A 64 perc alatt a kisvárdai edző néhány változtatást eszközölt a csapatban, aminek az lett az eredménye, hogy a játékosok 3 gólt szereztek. Szakszerűen dolgozott, hogy a mérkőzést a győzelem felé vigye.

  A Kisvárda játékosai magabiztosabbnak tűntek, nem voltak idegesek, így agresszívan játszottak a gólokért, ami kissé nem tetszett a hazaiaknak, mivel többnyire még esélyt sem kaptak a labda megszerzésére.

  Kisvárda Fc 3-2
  Kisvárda Fc 3-2

  Debreceni 2-3

  Baráth Péter az egyik legjobb játékos. Sérülése miatt nem tudott játszani a csapattal. Csak szurkolni tudott. Ha játszott volna, akkor lett volna némi esély vagy a döntetlenre, vagy arra, hogy még néhány gólt szerezzenek, hogy feljussanak a rangadón. Nem mondjuk, hogy a többi játékos nem játszott jól, ők is kivédekezték a gólokat, hiszen Grof Dávidnak létfontosságú szerepe volt abban, hogy 6 percen belül gólt mentett.

  Most a Kvs csapat vezet a 3. helyen 21 ponttal, míg a Debreceni VSC a 12. helyen áll a tabellán.

  Most a kisvárdaiak a következő mérkőzésüket október 28-án, pénteken 23:00 órakor játsszák a mezőkövesdi fc ellen, ott lesz esélyük a további helyezések megszerzésére. Míg a Debrecen október 29-én, szombaton pontban 20:00 órakor a Kecskeméttel játszik.

  Csak az a csapat fog nyerni, amelyik tisztességesen és magabiztosan játszik

  Similar Posts

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *