Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Kisvárda - Debreceni 3-2
| | | |

NB 1: Kisvárda – Debreceni 3-2

Table of Contents

Kisvárda – Debreceni 3-2

Kisvárda – Debreceni 3-2: Az NB 1-es bajnokság 12. fordulójának zárómérkőzését rendezik hétfőn a Kisvárda és a Debreceni között. A Kisvárda 3-2-re legyőzte a DVSC(debreceni vasutas sportklub) csapatát. A 64 perc alatt a kisvárdai edző néhány változtatást eszközölt a csapatban, aminek az lett az eredménye, hogy a játékosok 3 gólt szereztek. Szakszerűen dolgozott, hogy a mérkőzést a győzelem felé vigye.

A Kisvárda játékosai magabiztosabbnak tűntek, nem voltak idegesek, így agresszívan játszottak a gólokért, ami kissé nem tetszett a hazaiaknak, mivel többnyire még esélyt sem kaptak a labda megszerzésére.

Kisvárda Fc 3-2
Kisvárda Fc 3-2

Debreceni 2-3

Baráth Péter az egyik legjobb játékos. Sérülése miatt nem tudott játszani a csapattal. Csak szurkolni tudott. Ha játszott volna, akkor lett volna némi esély vagy a döntetlenre, vagy arra, hogy még néhány gólt szerezzenek, hogy feljussanak a rangadón. Nem mondjuk, hogy a többi játékos nem játszott jól, ők is kivédekezték a gólokat, hiszen Grof Dávidnak létfontosságú szerepe volt abban, hogy 6 percen belül gólt mentett.

Most a Kvs csapat vezet a 3. helyen 21 ponttal, míg a Debreceni VSC a 12. helyen áll a tabellán.

Most a kisvárdaiak a következő mérkőzésüket október 28-án, pénteken 23:00 órakor játsszák a mezőkövesdi fc ellen, ott lesz esélyük a további helyezések megszerzésére. Míg a Debrecen október 29-én, szombaton pontban 20:00 órakor a Kecskeméttel játszik.

Csak az a csapat fog nyerni, amelyik tisztességesen és magabiztosan játszik

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *