Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Pelé halálhíre
| | |

Pelé halálhíre

Table of Contents

Pelé halálhíre

Edson Arantes do Nascimento, akit Pelé néven ismertek, már nincs közöttünk. 82 éves korában elhunyt. Ő volt a legjobb futballista, aki szegénységből indította pályafutását, és nagyszerű teljesítményével és eredményeivel beírta magát a futballvilágba.

Az éhes nemzet is sokkos állapotban van, és részvétét fejezi ki Pelének.

Pelé halál

Pelé halál

Pelé halálának oka

2021 óta szenvedett a “vastagbéldaganattól”. Utolsó napjaiban veseproblémái is voltak. Kórházba került és rossz egészségi állapotban volt. Eleget küzdött a betegségével. Most sajnos meghalt 2022. december 29-én. A rákkal vívott hosszú küzdelem után “többszörös szervi elégtelenség” okozta, erősítette meg a hírt a legenda családja, valamint menedzsere.

Pelé eredmények

  1. 757 gól hivatalos versenyeken
  2. Az egyetlen játékos, aki 3 világbajnokságot nyert
  3. A 20. század FIFA-játékosa

“Kelle Mbappé”, “Cristiano Ronaldo”, “Lionel Messi” és sok más játékoslegenda posztolt a közösségi médiában arról, hogy kifejezték gyászukat Pelé halála miatt. Ő volt a hetvenes évek legjobb futballistája.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *