Translate/fordít

Kecskeméti vs Kisvárdai 3-3
| |

kecskeméti vs kisvárdai 3-3

Table of Contents

Kecskeméti vs Kisvárdai 3-3

Kecskeméti vs Kisvárdai 3-3: A Kisvárdai FC Kecskeméti városába látogatott NB 1 nemzeti mérkőzésre. A két csapat között 3-3 góllal döntetlenre végződött a mérkőzés. A kisvárdai Jasir Asani nagyon fontos szerepet játszott a mérkőzésen, mivel megzavarta az ellenfelet és a kapust, aki véletlenül és akaratlanul a hálóba tette a labdát, így könnyen megszerezték a gólpontot. Mindkét csapat csak a 83. percben ért el 3-3-as döntetlent.

Kecskeméti vs Kisvárdai
Kecskeméti vs Kisvárdai

Egyedül a Kisvárda szerencséjén múlott, hogy sikerült a döntetlen meccs, különben nem volt remény a csapat győzelmére ezúttal, mert a legutóbbi teljesítményük alapján és ezen a meccsen nem tettek bele annyi energiát a játékba. Csak a szerencséjüknek köszönheti, hogy stabil pontokat szerzett a döntetlenben.

A kisvárdaiak megszerezték a vezetést, de nem csoda, hogy a másik oldalon a kecskeméti csapat mindent megtett, hogy megakadályozza a gólokat. A KT csapatok teljesítménye élvezhető volt, de nem sikerült megállítaniuk a gólt.

A kecskeméti csapat js most a 2. helyen áll 20 ponttal, a Kisvárda pedig a 3. számban 18 ponttal a labdarúgó BL-ben.

Nem mondjuk, hogy a kisvárdai játékosok nem játszottak olyan jól, hogy igen, ők is próbálkoztak. De nem volt olyan érdekes módon, amit a szurkolók kerestek. Reméljük, hogy mindkét csapat új stratégiákkal fog játszani, hogy a szurkolók számára is szórakoztatóbbá és érdekesebbé tegyék a játékot.

Következő Nemzeti Bajnokság I mérkőzés

A Nem Kecskeméti TE csapata a következő mérkőzését október 18-án, kedden este 20:00 órakor játssza. A Kisvarda a következő mérkőzését 2023. március 4-én játssza.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *