• Élő Eredmény
 • Brazília 1-0 Kamerun
  | | |

  VB: Történelmi Gól A 92. Percben, Kamerun – Brazília

  Történelmi Gól A 92. Percben

  Kamerun kapitánya Aboubakar Történelmi gól a 92. percben, de mivel a következő percben a rúgott lövés után levette a mezét és a 93. percben is piros lapos büntetést kapott a mérkőzés 2. félidejében. Mondhatjuk, hogy csak a szerencse volt Mert 90 perc mérkőzés véget ért csak a 9 perccel több lett megítélve. Ez megváltoztatta a mérkőzést. Egyébként döntetlen lett volna. Az utolsó percekben aratott kameruni győzelem ellenére ez a csapat már kiesett a világbajnokságról.

  Történelmi Gól A 92. Percben
  Történelmi Gól A 92. Percben

  Kamerun nemzeti sport játékosok mérkőzés eredménye VB 2022

  1. félidő

  Az első félidő elején a brazilok arra játszottak, hogy gólt szerezzenek, és folyamatosan támadtak, hogy átvegyék a labdarúgás irányítását. Ez nem tartott tovább Kamerun megszerezte a labdát. Most ők próbáltak gólt szerezni, míg a brazil focisták próbálták védeni a kapukat. Így a mérkőzés 20 percig folytatódott.

  Így végül a 21. percben Chuopo jött előre és támadott, de sikertelenül.

  “Kunde” sárga lapos büntetést kapott, és Brazília a 28. percben szabadrúgáshoz jutott. Ezt az ellenfél blokkolta, így a brazil játékosok kihagyták ezt a lehetőséget.

  Ismét Sárga lapos büntetőt kapott Kamerun harmadszorra, és ismét Alves brazil labdarúgó lőtt mellé, mert a labda csak a széleken kívül érte a hálót. Egyébként a mérkőzés 34 percében 1 gólt szereztek.

  Aztán az 1. félidő 45+3 perc alatt véget ért, és mindkét csapat 0 gólt szerzett.

  2. félidő

  A félidő után kezdődött a 2. félidő. Mindkét csapat némi csapatcserével állt vissza. Úgy tűnt, hogy a változtatások után most már nagyobb lesz a meccs előrehaladása.

  • De a 90 percnek vége volt, most már volt néhány plusz percük. A stadion mindkét oldalon csalódottan nézett ki. Az Aboubakar 90+2 perces gólja mindenkit meglepett. Most 1 gólt kaptak.

  Így a 2. félidő 90+9 perc után ért véget, és Kamerun megnyerte a mérkőzést, míg Brazília 0 ponttal és gól nélkül kapott ki.

  Kamerun a győzelem ellenére sem tudott a 16 közé jutni, míg Brazília a vesztes meccs után is ott van a 16 között.

  Brazília 16. forduló mérkőzés

  Brazília és Dél-Korea december 06-án, kedden, magyar idő szerint 08:00 órakor játssza a 16. forduló következő mérkőzését.

  Similar Posts

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *