Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Brazília 1-0 Kamerun
| | |

VB: Történelmi Gól A 92. Percben, Kamerun – Brazília

Történelmi Gól A 92. Percben

Kamerun kapitánya Aboubakar Történelmi gól a 92. percben, de mivel a következő percben a rúgott lövés után levette a mezét és a 93. percben is piros lapos büntetést kapott a mérkőzés 2. félidejében. Mondhatjuk, hogy csak a szerencse volt Mert 90 perc mérkőzés véget ért csak a 9 perccel több lett megítélve. Ez megváltoztatta a mérkőzést. Egyébként döntetlen lett volna. Az utolsó percekben aratott kameruni győzelem ellenére ez a csapat már kiesett a világbajnokságról.

Történelmi Gól A 92. Percben
Történelmi Gól A 92. Percben

Kamerun nemzeti sport játékosok mérkőzés eredménye VB 2022

1. félidő

Az első félidő elején a brazilok arra játszottak, hogy gólt szerezzenek, és folyamatosan támadtak, hogy átvegyék a labdarúgás irányítását. Ez nem tartott tovább Kamerun megszerezte a labdát. Most ők próbáltak gólt szerezni, míg a brazil focisták próbálták védeni a kapukat. Így a mérkőzés 20 percig folytatódott.

Így végül a 21. percben Chuopo jött előre és támadott, de sikertelenül.

“Kunde” sárga lapos büntetést kapott, és Brazília a 28. percben szabadrúgáshoz jutott. Ezt az ellenfél blokkolta, így a brazil játékosok kihagyták ezt a lehetőséget.

Ismét Sárga lapos büntetőt kapott Kamerun harmadszorra, és ismét Alves brazil labdarúgó lőtt mellé, mert a labda csak a széleken kívül érte a hálót. Egyébként a mérkőzés 34 percében 1 gólt szereztek.

Aztán az 1. félidő 45+3 perc alatt véget ért, és mindkét csapat 0 gólt szerzett.

2. félidő

A félidő után kezdődött a 2. félidő. Mindkét csapat némi csapatcserével állt vissza. Úgy tűnt, hogy a változtatások után most már nagyobb lesz a meccs előrehaladása.

  • De a 90 percnek vége volt, most már volt néhány plusz percük. A stadion mindkét oldalon csalódottan nézett ki. Az Aboubakar 90+2 perces gólja mindenkit meglepett. Most 1 gólt kaptak.

Így a 2. félidő 90+9 perc után ért véget, és Kamerun megnyerte a mérkőzést, míg Brazília 0 ponttal és gól nélkül kapott ki.

Kamerun a győzelem ellenére sem tudott a 16 közé jutni, míg Brazília a vesztes meccs után is ott van a 16 között.

Brazília 16. forduló mérkőzés

Brazília és Dél-Korea december 06-án, kedden, magyar idő szerint 08:00 órakor játssza a 16. forduló következő mérkőzését.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *