Ferencváros bejutott a 16.
|

El: A Ferencváros bejutott a 16. fordulóba az UEFA

Ferencváros bejutott a 16.

Ferencváros bejutott a 16.: A Ferencváros a H csoportból jutott a 16-os EL-ligába még úgy is, hogy a csoportkör utolsó fordulójában 1-0-ra kikapott a Trabzonsportól.

Trabzonspor 1-0 Ferencváros

A Sziopisz a mérkőzés elején büntetőhöz jutott, de a Ferencváros nguen játékosa szabálytalankodott vele szemben. A Trabzonspor játékosai továbbra is vezettek és egyik játékosuk Trézéguet 6 perccel a mérkőzés vége előtt gólpasszt adott. Laïdouni(Ferencváros) az 1. félidőben egy szabálytalanul elkövetett szabálytalanság miatt sárga lapot kapott, majd Ömür a Trabzonspor játékosa sárga lapot kapott az 1. félidőben. az UEFA első félideje 1-0-val ért véget. A Ferencváros egyetlen gólt sem kapott az 1. félidőben.

Trabzonspor 1-0 Ferencváros
Trabzonspor 1-0 Ferencváros

A második félidőben nagyon jól játszott a Ferencváros, de a Trabzonspornak sok lehetősége volt szabadrúgás formájában a gólszerzésre, folyamatosan kaptak szabadrúgásokat, de a Ferencváros labdarúgói folyamatosan szabálytalanul lőttek. A labda a másik csapat irányításával vándorolt. Többet is csinálhattak volna, mint 1, de a Ferencváros erősen védekezett a kapusok ellen a túloldal játékosaiból. Így a továbbiakban mindkét játékos mindent megtett a gólszerzésért, de a mérkőzések 93 perc alatt véget értek, és hiába nyert a Trabzonspor, de a 3. helyezéssel és 9 ponttal már kiesett a bajnokságból, míg a Ferencváros a vereség ellenére 10 ponttal a csoport élén áll a H csoportból, mivel 3 győzelemmel és 3 vereséggel, de a pontok megmentették őket.

Franciaország vezetőedzőjének, Sztaniszlav Csercseszovnak a konferenciája

A Ferencváros vezetőedzője legutóbbi interjújában egyáltalán nem tűnt csalódottnak. Ugyanis amikor valaki megkérdezte, hogy milyen érzés volt a vesztes meccs, a tréner így válaszolt: A játékosaink mindent megtettek az átütő erejű mérkőzésen a céljuk az volt, hogy a csoport élén végezzünk, és ez sikerült is nekik. Tehát ha pozitívan vesszük, hogy minden egyes mérkőzést elemeztünk, akkor most fontos lépéseket teszünk a játékosok és a stratégiák további javulása felé. Továbbá azt mondta, hogy jobb formában fogunk visszatérni, hogy a szurkolók, akiket ma megbántottak, holnap ne legyenek csalódottak.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *