Barcelona 0-3 Bayerntől
|

UEFA 2024: Barcelona 0-3 Bayerntől

Barcelona 0-3 Bayerntől

Barcelona 0-3 Bayerntől: A szerdán lejátszott mérkőzésen, az UEFA Bajnokok Ligája c csoportjának 5. fordulójában a Barcelona 0-3-ra kikapott a Bayern Münchentől. Az emberek nagy reményeket fűztek a csapatkapitány Robert Lewandowskihoz, de még egyetlen gólt sem tudott szerezni. A két csapat egyszerűen nincs egy szinten. A Barca, mint csapat, a sok leigazolás ellenére sem lépett előre. Legtöbbször hozzák a kötelező győzelmeket, de a nagyobb csapatok ellen mintha nem lennének sem vezéreik, sem hatékony játékosaik. Xavival nincs gond, nem biztos, hogy feltétlenül az edzővel van a baj. Csak az, hogy hirtelen mindenkit leigazoltak és nem sikerült csapatot építeniük az erős csapatok ellen. Egyetlen kapura lövés sem volt 90 perc alatt egy gólnélküli meccsen, ez mindent elmond.

Most a Barcelona a 3. helyen áll 4 ponttal és kiesni látszik, de a következő mérkőzést november 2-án játssza a Viktoria Plzen fc-vel pontban 1:00-kor. Meglátjuk, hogy a csapat hoz-e még pontot vagy sem. Megfelelő stratégiára van szükségük, hogy leküzdjék a hibáikat.

Bayern Munich 3-0 Barcelona
Bayern Munich 3-0 Barcelona

Bayern Munich 3-0 Barcelona

Sadio Mané gólja 10 percen belül, majd Eric Maxim, Gnabry erőfeszítései a játék felé csodálatra méltóak voltak. Aztán a 31. percben Chupo révén újabb gólt szerzett a csapat, majd a mérkőzés utolsó 90 percében szerzett 3 gól megerősítette a Munich győzelmét. A Bayern zsinórban 5 mérkőzést nyert meg egymás után, ami azt mutatja, hogy mennyire szenvedélyesen törekszenek az UEFA-cím megszerzésére. Matthijs volt a nagy szerep a védelemben ezen a mérkőzésen, aki folyamatosan biztosította és vezette a csapatot előre.

Az 1. helyen állnak a csoportban, 15 ponttal vezetnek. Az 1. helyen állnak a csoportban, 15 ponttal vezetnek. Következő mérkőzésüket november 02-án, szerdán 1:00 órakor játsszák az Inter ellen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *