Translate/fordít

Argentína - Ausztrália 2-1
| | |

VB: Messinek Sikerült Az 1000. Meccs

Lionel Messi 1000. mérkőzése

Messinek Sikerült Az 1000. Meccs: Messi gólpontja Argentínának vitatható volt, mert nem tudta, hogy ez volt az 1000. futballmeccse, és nem csak gólt szerzett Argentínának, hanem meg is nyerte a meccset ezen a napon. Még ő maga sem tudott róla. Erről a hírről a 16. forduló mérkőzésének befejezése után értesült. Kétszeresen is örömteli pillanat volt ez számára és csapata számára is, akik Messivel együtt ünnepelték ezt a győzelmet.

Messinek Sikerült Az 1000. Meccs
Messinek Sikerült Az 1000. Meccs

Argentína – Ausztrália 2-1

A katari labdarúgó-világbajnokság 2. fordulójának mérkőzése Ausztrália és Argentína között zajlott, ahol Argentína 2-1-re legyőzte Ausztráliát. Ausztrália csak 1 gólt szerzett, míg a szemben álló nemzeti futballisták 2 pontot szereztek. Most a következő, 3. fordulóba, azaz a negyeddöntőbe jutottak, míg az ausztrál játékosok világbajnoki útja véget ért.

Világkupa mérkőzés eredményei

Az ausztrálok már a mérkőzés elején elkezdtek nyomást gyakorolni az ellenfélre, és még csak teret sem adtak az ellenfélnek, hogy közvetlen kapura lőhessenek. Ők fedezték a hálót, valamint néhány játékosuk megpróbált támadni, hogy megszerezzék a gólt.

Irvine a mérkőzés 19. percében sárga lapos büntetést kapott az ausztrál csapattól.

Gomaz 19 perc lövése Argentína számára kimaradt, mert a labda a háló felett volt, nem érte el a hálót. Egyébként ez volt az 1. gól.

Argentína gól: Végre annyi akadály után Messi kapott szabadrúgást, és valahogy sikerült 1 gólt szereznie a 35. percben. Ausztrália mindent megtett, hogy blokkolja a lövést, de hiába.

Az 1. félidő 45 perc múlva ért véget, és a gólok a következők voltak: Ausztrália – Argentína 0-1.

A 2. félidő elkezdődött, és ezúttal is ugyanaz a helyzet alakult ki az 57. percig, támadás és védekezés mindkét oldalon.

Ez

  • 2 argentin gól: Alvarez 57. percben lőtt és már 2 góllal vezettek az ellenfél játékosai.

Ausztrália szabadrúgást végez el a 2. félidő 68. percében, de a lövés kimaradt.

  • Ausztrália 1 gól:

    végül Fernandez 77. percben lőtt gólt és már csak 1 gól volt a különbség.

Az ausztrálok a gól után változtattak, de ez nem működött jól. Még csak egyenlíteni sem tudtak. A második félidő 90+5 perc után ért véget. Argentína legyőzte Ausztráliát a labdarúgó-világbajnokság 2. fordulójának mérkőzésén.

Argentína negyeddöntő mérkőzés

Most Hollandia-Argentína mérkőzésre kerül sor december 10-én, szombaton, magyar idő szerint 08:00 órakor.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *