• Élő Eredmény
 • Argentína - Ausztrália 2-1
  | | |

  VB: Messinek Sikerült Az 1000. Meccs

  Lionel Messi 1000. mérkőzése

  Messinek Sikerült Az 1000. Meccs: Messi gólpontja Argentínának vitatható volt, mert nem tudta, hogy ez volt az 1000. futballmeccse, és nem csak gólt szerzett Argentínának, hanem meg is nyerte a meccset ezen a napon. Még ő maga sem tudott róla. Erről a hírről a 16. forduló mérkőzésének befejezése után értesült. Kétszeresen is örömteli pillanat volt ez számára és csapata számára is, akik Messivel együtt ünnepelték ezt a győzelmet.

  Messinek Sikerült Az 1000. Meccs
  Messinek Sikerült Az 1000. Meccs

  Argentína – Ausztrália 2-1

  A katari labdarúgó-világbajnokság 2. fordulójának mérkőzése Ausztrália és Argentína között zajlott, ahol Argentína 2-1-re legyőzte Ausztráliát. Ausztrália csak 1 gólt szerzett, míg a szemben álló nemzeti futballisták 2 pontot szereztek. Most a következő, 3. fordulóba, azaz a negyeddöntőbe jutottak, míg az ausztrál játékosok világbajnoki útja véget ért.

  Világkupa mérkőzés eredményei

  Az ausztrálok már a mérkőzés elején elkezdtek nyomást gyakorolni az ellenfélre, és még csak teret sem adtak az ellenfélnek, hogy közvetlen kapura lőhessenek. Ők fedezték a hálót, valamint néhány játékosuk megpróbált támadni, hogy megszerezzék a gólt.

  Irvine a mérkőzés 19. percében sárga lapos büntetést kapott az ausztrál csapattól.

  Gomaz 19 perc lövése Argentína számára kimaradt, mert a labda a háló felett volt, nem érte el a hálót. Egyébként ez volt az 1. gól.

  Argentína gól: Végre annyi akadály után Messi kapott szabadrúgást, és valahogy sikerült 1 gólt szereznie a 35. percben. Ausztrália mindent megtett, hogy blokkolja a lövést, de hiába.

  Az 1. félidő 45 perc múlva ért véget, és a gólok a következők voltak: Ausztrália – Argentína 0-1.

  A 2. félidő elkezdődött, és ezúttal is ugyanaz a helyzet alakult ki az 57. percig, támadás és védekezés mindkét oldalon.

  Ez

  • 2 argentin gól: Alvarez 57. percben lőtt és már 2 góllal vezettek az ellenfél játékosai.

  Ausztrália szabadrúgást végez el a 2. félidő 68. percében, de a lövés kimaradt.

  • Ausztrália 1 gól:

   végül Fernandez 77. percben lőtt gólt és már csak 1 gól volt a különbség.

  Az ausztrálok a gól után változtattak, de ez nem működött jól. Még csak egyenlíteni sem tudtak. A második félidő 90+5 perc után ért véget. Argentína legyőzte Ausztráliát a labdarúgó-világbajnokság 2. fordulójának mérkőzésén.

  Argentína negyeddöntő mérkőzés

  Most Hollandia-Argentína mérkőzésre kerül sor december 10-én, szombaton, magyar idő szerint 08:00 órakor.

  Similar Posts

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *