• Élő Eredmény
 • Cristiano Ronaldo Megvan Az új Csapat

  Labdarúgás: Cristiano Ronaldo Megvan Az új Csapat

  Table of Contents

  Cristiano Ronaldo Megvan Az új Csapat

  Cristiano Ronaldo Megvan Az új Csapat a hír járja be a közösségi médiát. A szaúdi nemzeti sport labdarúgó-válogatott biztosan örül rajta. A Marca újság szerint Cristiano Ronaldo szezononként 200 millió euróért csatlakozott a szaúd-arábiai Al-Nassr csapatához. A következő futballistaként január elsejétől kezdi meg következő útját. Ez a szerződés időtartama két és fél év, Ahol minden soron következő floorball mérkőzésen játszani fog a Szaúd-Arábia FC csapatától. Ez most arany esély a szaúdi játékosok számára, hogy megtanulják az egyedülálló technikákat és stratégiákat a világ legjobb futballistájától. Ötszörös Ballon D’Or-győztes.

  Cristiano Renaldo szerződése az Al-Nassrral
  Cristiano Renaldo szerződése az Al-Nassrral

  Renaldo szerződést írt alá Szaúd-Arábiával

  Renaldo a Manchester Unitedben játszott. De olyan volt, mintha elárulva érezte volna magát. Legutóbbi interjújában Piers Morgan TalkTV-nek adott interjújában kifejtette gondolatait, amelyeket egy ideje érez. Azt mondta, hogy figyelmen kívül hagyták, és néhány mérkőzésen hibáztatták a teljesítménye miatt. Különösen akkor, amikor megtagadta, hogy a Tottenham ellen bajnokit játsszon.

  Azt mondta, úgy érzem, hogy felesleges vagyok a csapat számára, és néhányan nem is akarnak engem a csapatban látni. Ezért jobb lenne, ha kilépnék a csapatból és csatlakoznék egy új csoporthoz. Ahol ő nyomás nélkül maradhat, engem pedig állítólag örömmel fogadnak.

  Ez lehet az ő jó vagy rossz döntése is. Mivel a Manchester US is a legerősebb csapat, és sok mérkőzést nyernek, mint a Szaúd-Arábia FC játékosai, ő is nyert Balloon d’or címet. Lehetséges lesz a szaúdi futballistákkal maradni. Ez akkor is igaz lehet, ha több fejlesztéssel térnek vissza a csapataikban. Bármi lehetséges, és bármelyik csapat visszatérhet mód erősebb, mint korábban. Az idő fogja megmondani, hogy ez a döntés jó vagy rossz volt.

  Vannak különböző jelentések a csatlakozásának megerősítéséről, míg néhányan azt mondják, hogy ez csak pletyka. A legutóbbi interjúja azt mutatja, hogy ez igaz. De van egy fontos dolog, hogy 200 milliót ajánlottak neki az Al-Nassrhoz való csatlakozásért.

  Similar Posts

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *