Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Cristiano Ronaldo Megvan Az új Csapat

Labdarúgás: Cristiano Ronaldo Megvan Az új Csapat

Cristiano Ronaldo Megvan Az új Csapat

Cristiano Ronaldo Megvan Az új Csapat a hír járja be a közösségi médiát. A szaúdi nemzeti sport labdarúgó-válogatott biztosan örül rajta. A Marca újság szerint Cristiano Ronaldo szezononként 200 millió euróért csatlakozott a szaúd-arábiai Al-Nassr csapatához. A következő futballistaként január elsejétől kezdi meg következő útját. Ez a szerződés időtartama két és fél év, Ahol minden soron következő floorball mérkőzésen játszani fog a Szaúd-Arábia FC csapatától. Ez most arany esély a szaúdi játékosok számára, hogy megtanulják az egyedülálló technikákat és stratégiákat a világ legjobb futballistájától. Ötszörös Ballon D’Or-győztes.

Cristiano Renaldo szerződése az Al-Nassrral
Cristiano Renaldo szerződése az Al-Nassrral

Renaldo szerződést írt alá Szaúd-Arábiával

Renaldo a Manchester Unitedben játszott. De olyan volt, mintha elárulva érezte volna magát. Legutóbbi interjújában Piers Morgan TalkTV-nek adott interjújában kifejtette gondolatait, amelyeket egy ideje érez. Azt mondta, hogy figyelmen kívül hagyták, és néhány mérkőzésen hibáztatták a teljesítménye miatt. Különösen akkor, amikor megtagadta, hogy a Tottenham ellen bajnokit játsszon.

Azt mondta, úgy érzem, hogy felesleges vagyok a csapat számára, és néhányan nem is akarnak engem a csapatban látni. Ezért jobb lenne, ha kilépnék a csapatból és csatlakoznék egy új csoporthoz. Ahol ő nyomás nélkül maradhat, engem pedig állítólag örömmel fogadnak.

Ez lehet az ő jó vagy rossz döntése is. Mivel a Manchester US is a legerősebb csapat, és sok mérkőzést nyernek, mint a Szaúd-Arábia FC játékosai, ő is nyert Balloon d’or címet. Lehetséges lesz a szaúdi futballistákkal maradni. Ez akkor is igaz lehet, ha több fejlesztéssel térnek vissza a csapataikban. Bármi lehetséges, és bármelyik csapat visszatérhet mód erősebb, mint korábban. Az idő fogja megmondani, hogy ez a döntés jó vagy rossz volt.

Vannak különböző jelentések a csatlakozásának megerősítéséről, míg néhányan azt mondják, hogy ez csak pletyka. A legutóbbi interjúja azt mutatja, hogy ez igaz. De van egy fontos dolog, hogy 200 milliót ajánlottak neki az Al-Nassrhoz való csatlakozásért.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *