Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

|

Bundesliga: Bayern München pályán 5-0 a Freiburg

Table of Contents

Bayern München 5-0

Bayern München pályán 5-0: A müncheni labdarúgók 5-0-ra legyőzték a Freiburgot a Bundesliga 2022-es kiírásában. Ez a legnagyobb győzelmük, hiszen egy mérkőzésen 5 gólt lőttek. A mérkőzést Németországban rendezték, mivel ez a német bajnokság, és ez volt a 10. forduló, ahol a Bayern München megmutatta hihetetlen teljesítményét a földön. A Bayern 20 győztes és 3 döntetlen mérkőzéssel a 19 pontnál tart most.

Bayern München pályán 5-0
Bayern München pályán 5-0

Szinte minden játékos figyelemre méltóan játszott, többek között: Serge Gnabry, Leroy Sane, Eric Maxim Choupo Moting, Marcel Sabitzer és Sadio Mane is extrán rendesen játszott az Allianz Arénában a Freiburg ellen. Noussair Mazraoui sérülésekkel küzdött, annak ellenére, hogy folyamatosan támogatta a csapatot, nem játszott olyan jól, de az erőfeszítései láthatók. Remélem, hamarosan túllép ezen az akadályon, így ezek az akadályok nem akadályozhatják meg abban, hogy teljes mértékben támogassa csapattársait.

Freiburg 0-5 Bundesliga

A Freiburg 2. alkalommal kapott ki, ez volt az esélyük, hogy pontokat szerezzenek és a tabellán is felkerüljenek. De nem volt szerencsés napjuk, hiszen egyetlen gólt sem tudtak szerezni. Most 18 ponttal a 3. helyen állnak. Az Union Berlin az 1., a Bayern München pedig a 2. helyen áll.

Most a Freiburg csapata a következő mérkőzését szombaton 06:30-kor játssza a Werderrel. Ez egy újabb lehetőség lehet számukra, hogy túllépjenek a legutóbbi vereségeken.

Bayern a következő mérkőzését is ugyanazon a napon játssza a Hoffenheim fc ellen október 22-én, szombaton pontban 06:30-kor.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *