• Élő Eredmény
 • Real Madrid Vs Barcelona Döntő Mérkőzés
  | |

  Real Madrid Vs Barcelona Döntő Mérkőzés

  Real Madrid Vs Barcelona Döntő Mérkőzés

  A Supercopa de España bajnokságban a Real Madrid 2023. január 16-án, hétfőn játssza egymás elleni mérkőzését. Ez lesz az utolsó mérkőzésük egymás ellen a 2023-as bajnoki címért.

  Supercopa de España Final
  Supercopa de España Final

  Legjobb játékos

  Mindkét csapat szinte minden profi játékos, de közülük:

  1. “Ansu Fati” Barcelonából
  2. “Karim Benzema” a Real Madridtól
  3. “Lewandowski” a Barcelonától

  Ez a 3 játékos azonos gólszámmal rendelkezik, de különböző pozícióban vannak, köszönhetően a teljesítményüknek és eredményeiknek ebben a bajnokságban.

  Fej-fej mellett mérkőzés összecsapások

  Mindkét csapat 5 mérkőzést játszott egymás ellen különböző bajnokságokban és tornákon. 1 Sport mérkőzés 2021-ben, míg 3 mérkőzés 2022-ben és 1 mérkőzés 2023-ban, ahol majdnem 4 mérkőzést nyert a Barcelona, míg a Real madrid csak 1 mérkőzést nyert.

  Jóslatok

  Ha megnézzük a két csapat összesített győzelmét és teljesítményét, akkor a Barcelonának 2 legjobb játékosa van és jó helyezéssel rendelkeznek, 55% esélyük van a győzelemre, míg a Real Madridnak szintén 2 játékosa van “Luka Modrić” az egyikük. Ennek a csapatnak 45% esélye van arra, hogy megnyerje az España döntőt. Az a csapat fog nyerni, amelyik a legjobban játszik, és az emberek büszkék lesznek a nemzeti sport csapatuk játékosaira.

  Similar Posts

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *