Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Franciaország–Ausztrália 4-1
| |

VB 2022: Franciaország Ausztrália 4-1 FIFA Katar

Franciaország–Ausztrália 4-1

Franciaország Ausztrália 4-1: A D csoport katari mérkőzését szerda este játszották Franciaország és Ausztrália között. Ahol Franciaország 4-1 góllal legyőzte Ausztráliát. Mindkét csapat a legjobb játékosokkal rendelkezett, de Ausztrália valahogy nem tudta megnyerni az első FIFA világbajnoki mérkőzését.

Franciaország Ausztrália
Franciaország Ausztrália

Az 1. félidő kezdődött “Kylian” a francia kezdett a legjobb módon ő kereste, hogy megragadják a labdát minden oldalon, és hogy gólt pont. De az ausztrálok következtek és Craig Goodwin gólt lőtt a felső sarok oldalról. Ez volt a mérkőzés 1. gólja az 1. félidő 8 percében.

Balszerencse, amikor Lucas Hernandez térdsérüléssel nézett szembe, amely súlyosnak tűnt, így egy másik játékos (testvér) helyettesítette.

A 26. percben Franciaország egyenlített. Rabiot a labdát, és ez volt az 1. gól Franciaországból.

Nem telt el olyan sok idő, hogy csak 35 percen belül a sport volt az újabb gól Franciaországból. Most a franciák 1 góllal vezettek Ausztráliától.

Aztán az 1. félidő véget ért, és az állás 4-1 volt: Franciaország – Ausztrália.

A második félidő az első félidő 40 percét követően mindössze 5 perc szünet után kezdődött.

A franciák ezúttal magabiztosabbnak tűntek, míg az ausztrál focisták nagyobb nyomás alatt voltak. Nem volt esélyük arra, hogy a labdát a háló felé vezessék. A francia válogatott elképesztően védte a labdát.

A 67. percben a 3. francia gólt “MBAPPE” szerezte, a közönség pedig üvöltött az örömtől. Míg az ausztrál focisták csalódottan néztek.

Giroud és Mbappe ismét a vezetésről, és ez volt a nagyszerű 4 gólos távoli lövés, csak a 72. percben.

Így a 2. félidő a 93. percben ért véget, és nem született gól Ausztrália részéről. Az állás: A gólok a következők voltak: Franciaország Ausztrália 4-1.

Következő Ausztrália és Franciaország FIFA 2022 mérkőzései

Ausztrália november 26-án, szombaton Tunéziával játszik, míg Franciaország Ausztrália után ugyanazon a napon Dánia ellen lép pályára. Katar mérkőzés.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *