• Élő Eredmény
 • Messi és Ronaldo sakk
  |

  VB 2022: Messi és Ronaldo sakk

  Messi és Ronaldo sakkozott

  Megörökítették szombaton, hogy Messi és Ronaldo sakk együtt játszanak megörökítette a közösségi média. Mindketten egy márkás bőröndön (a márka neve “Louis Vuitton”) játszottak. Ki örökítette meg ezt a pillanatot a két nagyszerű focistáról. Akik szinte minden díjat megnyertek a legtöbb mérkőzésen. Mindkét játékos képeket is készített és posztolt a közösségi média platformon, az Instagramon is, ahol ugyanazt a feliratot használták. Jó, hogy a két legenda együtt élvezi a legjobb pillanatokat. Biztos van néhány nagyszerű beszélgetésük a mérkőzésekkel kapcsolatban is. Ez lehet az utolsó mérkőzésük a 2022-es katari FIFA-világbajnokságon. Mivel utána boht fog visszavonulni. A végső döntés az ő sajátjuk lesz. Ha folytatni akarják. Az insta képeik gyorsan terjedtek a közösségi médiában, mindössze 30 percen belül milliónyi kedvelésük és megosztásuk volt.

  Ronaldo és Messi mérkőzések
  Ronaldo és Messi mérkőzések

  Ahol Messinek elképesztő karrierje és rekordjai vannak, ott van Cristiano is, aki hatalmas karriert hagy maga mögött. Nehéz lesz, amikor ők ketten már nem lesznek a pályán.

  Ronaldo és Messi mérkőzések

  A képen látható 12 aranylabda, 9 BL-trófea és 9 aranycipő mind a 2 férfi karrierje elképesztő, ezért ők ketten minden idők legjobbjai. Az elmúlt 15 év az ő csatáikról szólt. Amit elértek, az vitathatatlan, felejthetetlen. Bízom benne, hogy Argentína és Portugália találkozik a világbajnokságon. Ez a két srác megérdemel egy utolsó csatát. A szurkolóik egy csapatban akarják látni őket játszani. Ez a következő alkalomról szól, és a saját döntésükről, hogy hajlandóak-e együtt dolgozni bármilyen futballmérkőzésen.

  Mindketten világsztárok, és ez a közös képük nem gyűlöletet vagy arroganciát mutat egymásról, hanem tiszteletet. Sok szerencsét mindkét csapat játékosainak. Ez lesz az eddigi legkeményebb verseny. Amikor legendák állnak majd szemtől szemben a mérkőzéseken és küzdenek a hazájukért.

  Similar Posts

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *