Real Madrid 2-1 Cádizt legyőzte
|

La Liga: A Real Madrid 2-1 Cádizt legyőzte

A Real Madrid 2-1 Cádizt legyőzte

Csütörtökön este, a 14. forduló Laliga mérkőzésén Real Madrid 2-1 Cádizt legyőzte. Toni Kroos és Militao Eder profin játszott, akiknek góljaival a csapat mindössze 2 pontra maradt a Barcelona labdarúgócsapatától. A pozíciójuk továbbra is változatlan marad. Mivel 3fd egy vezető csapatnak elég kevesebb pontja van.

Az első félidő elkezdődött, mindkét játékos igyekezett mindent megtenni, hogy megragadja a futball irányítását és gólt lőjön. Előbb Éder Militão majd a madridi Vinícius Júnior kapott sárga lapot. A mérkőzés közel 39 percig zajlott, mindkét fél részéről próbálkozásokkal, de sikertelenül. Sok gólt védekezéssel hárítottak. Aztán a madridiak szerencséje, hogy Kroos passzolta a labdát Militao felé, aki az 1. félidő 39. percében tökéletes góllal lőtt a jobb alsóba. Így a Real Madrid 1-0-ra vezetett. Fali próbálkozott, de szabálytalankodott. Az 1. félidő a 44. percben véget ért. A Real Madridnak 1 pontja volt, míg a Cadiznak 0 pontja.

Real Madrid vs Cádiz 2-1
Real Madrid vs Cádiz 2-1

A második félidő a 46. percben kezdődött. Ugyanaz volt, mint az első félidőben csak küzdelem mindkét oldalról. Ahol mindkét csapat folyamatosan büntetésekkel szembesült. Rodrygo egy madridi játékos közvetlen közelről lőtt, de nem tudott sikerrel járni, annak ellenére, hogy azt mondhatjuk, hogy a 69. percben tett erőfeszítések után is jól indult, a második félidő 70. percében Kroos megpörgette a labdát és a szélre lőtt, és ez egy tökéletes pont volt a madridi számára, és most már 2 ponttal vezetnek. Úgy tűnt, mintha a Cádiz volt, hogy a veszteség nem is egyetlen pontot, majd Lucas Pérez tette, hogy 1, mint ő lőtte labdarúgó volt a gól 82 percben a második félidőben. Így a mérkőzés 90 + 5 extra perc alatt ért véget. A madridiak 2-1-re nyertek. Toni Kroos volt a mérkőzés játékosa a nagyszerű teljesítménye miatt.

La Liga döntő világbajnoki mérkőzések

Most ezek voltak az utolsó mérkőzések, amelyek a Real Madrid és a Cadiz mérkőzéssel értek véget. Ahol a Barcelona 37 ponttal az 1. helyen áll, míg a madrid 35 ponttal a 2. helyen. A végső labdarúgás december 31-én kezdődik. Az 1. Laliga döntő mérkőzés az Atletico Madrid és az Elche között lesz.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *