Real Madrid 3-2 Rayo Vallecano győzelemmel
|

LaLiga: Real Madrid 3-2 Rayo Vallecano győzelemmel

Real Madrid 3-2 Rayo Vallecano győzelemmel

Real Madrid 3-2 Rayo Vallecano győzelemmel: A LaLiga bajnokság 13. fordulójában a Rayo Vallecano 3-2-re legyőzte a Real Madrid labdarúgóit. Ez volt az a mérkőzés, amelyet Karim Benzema nélkül játszottak. A játékosoktól jó játékot vártak, mivel 5 pontra volt szükségük ahhoz, hogy átlépjék a Barcelonát és elfoglalják az első helyet. De nem ez volt a legszerencsésebb nap.

Elkezdődött az első félidő, és a mérkőzés érdekesen alakult, hiszen az ellenfél a kezdetektől fogva megállíthatatlanul játszott, bár a madridiak erős védekezésével szembesültek, annak ellenére, hogy Santiago Comesaña betalált a kapuba, és gólpasszt adott a Vallecanónak. Vinícius Júnior sárga lapos panelt kapott. Ezután a mérkőzés gól nélkül folytatódott, kivéve, ha a Real Madrid játékosa, Luka Modric megszerezte a vezetést és a 36. percben 1 gólt szerzett. Így a mérkőzés kiegyenlített volt, mindkét csapat 1 góllal állt. Ez volt, mint a madridi gól kezdete, hogy Eder Militao is vezette a labdát és újabb gólpontot szerzett a Madridnak. A 40. percben. Most már a Real madrid vezetett még 1 ponttal, de sajnos ez már nem volt győzelem ÁLVARO GARCÍA az első félidő 43. percében újabb 2. gólt szerzett a Vallecano számára. Az első félidő véget ért, amely összesen 45 percig tartott.

Második félidő kezdődött nem volt túl érdekes és a madrid számára is a legjobb, mivel nem tudtak több gólt szerezni. Oscar Trejo a 68. percben szerzett egy gólpasszt és 3-2 volt az állás. A mérkőzés összesen 90+10 perc alatt ért véget és a Rayo Vallecano lett a győztes.

Rayo Vallecano 3-2
Rayo Vallecano 3-2

Rayo Vallecano 3-2

A Vallecano nagyon jól játszott az élcsapat ellen, amely alig veszített az átigazolási meccseken. Fran García volt a mérkőzés embere. Aki nem csak a kintről érkező gólok kivédekezését végezte el, hanem győztes gólokat is szerzett.

Jelenleg a Vallecano 21 ponttal a 8. helyen áll, míg a Ream Madrid C.F. 32 ponttal a 2. helyen áll.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *