• Élő Eredmény
 • Milan 0-2
  |

  BL Labdarúgás: Milan 0-2 Chelsea gól győzelem

  Chelsea gól győzelem

  Chelsea gól győzelem: A Chelsea 2-0-ra legyőzte az AC Milant az UEFA Ligában. A Chelsea 20 perc alatt fordított és megszerezte a vezetést a mérkőzésen az E csoport mérkőzésén. Az első félidőben még csak ment a játék győzelem nélkül, majd a második félidőben Fikayo Tomori büntetőt ítélt és fejelt a gólszerzés felé Aubameyang a kapuba talált és a meccs a Chelsea kezében volt. Megszerezték a pontokat a bajnokságban. A Chelsea 2 ponttal az élen áll az E csoportban.

  Chelsea gól győzelem
  Chelsea gól győzelem

  Milan 0-2

  A Millannak rengeteg lehetősége volt a gólszerzésre, de az ellenfél részéről is volt nyomás, és egyetlen gólt sem tudtak szerezni. Most arra kell figyelniük, hogy a következő 2 fordulóban ne hibázzanak.

  Nem kétséges, hogy a Chelsea sokkal erősebb, de, A probléma az, hogy a játékvezető hozott egy olyan döntést, hogy a Milan több mint 75 percig 10 játékossal játszott. A játékvezető döntése hozta a fordulópontot a mérkőzésen. Amikor Tomorira rátette a panelt. Játék változott a sor Tomori kapott panelty.

  A piros lap csalódás volt a szurkolók számára is. De most már csak remélni tudjuk, hogy a csapat jól fog játszani a következő csoportmérkőzéseken, és nem okoz csalódást a szurkolóknak. Mivel ugyanez történt legutóbb is, amikor piros lapot kaptak.

  Sárga lapot is kaphatott volna, de most már vége a meccsnek. A csapatnak erősebben kell visszatérnie a következő mérkőzésre, hogy megszerezze a helyét a bajnokságban.

  Group E Hat
  Group E Hat

  Similar Posts

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *