Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Milan 0-2
|

BL Labdarúgás: Milan 0-2 Chelsea gól győzelem

Table of Contents

Chelsea gól győzelem

Chelsea gól győzelem: A Chelsea 2-0-ra legyőzte az AC Milant az UEFA Ligában. A Chelsea 20 perc alatt fordított és megszerezte a vezetést a mérkőzésen az E csoport mérkőzésén. Az első félidőben még csak ment a játék győzelem nélkül, majd a második félidőben Fikayo Tomori büntetőt ítélt és fejelt a gólszerzés felé Aubameyang a kapuba talált és a meccs a Chelsea kezében volt. Megszerezték a pontokat a bajnokságban. A Chelsea 2 ponttal az élen áll az E csoportban.

Chelsea gól győzelem
Chelsea gól győzelem

Milan 0-2

A Millannak rengeteg lehetősége volt a gólszerzésre, de az ellenfél részéről is volt nyomás, és egyetlen gólt sem tudtak szerezni. Most arra kell figyelniük, hogy a következő 2 fordulóban ne hibázzanak.

Nem kétséges, hogy a Chelsea sokkal erősebb, de, A probléma az, hogy a játékvezető hozott egy olyan döntést, hogy a Milan több mint 75 percig 10 játékossal játszott. A játékvezető döntése hozta a fordulópontot a mérkőzésen. Amikor Tomorira rátette a panelt. Játék változott a sor Tomori kapott panelty.

A piros lap csalódás volt a szurkolók számára is. De most már csak remélni tudjuk, hogy a csapat jól fog játszani a következő csoportmérkőzéseken, és nem okoz csalódást a szurkolóknak. Mivel ugyanez történt legutóbb is, amikor piros lapot kaptak.

Sárga lapot is kaphatott volna, de most már vége a meccsnek. A csapatnak erősebben kell visszatérnie a következő mérkőzésre, hogy megszerezze a helyét a bajnokságban.

Group E Hat
Group E Hat

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *