FIFA világbajnokság 6 csoport – Várhatóan játszó csapatok

FIFA világbajnokság 6 csoport – Katar

FIFA világbajnokság 6 csoport: A katari FIFA-világbajnokság mérkőzései novemberben kezdődnek, és körülbelül 32 csapat vesz részt a mérkőzésen. Ez decemberig tart. Minden csapatot 8 csoportba osztunk.  A csoportok között minden nap négy mérkőzést játszanak. A győztesek továbbjutnak a végső mérkőzésre, míg a vesztesek búcsúznak.

FIFA világbajnokság 6 csoport
FIFA világbajnokság 6 csoport

6 Hats Várhatóan eléri végül

Szenegál, az Egyesült Államok, Dánia, Kanada, Szerbia és Uruguay csapatai várhatóan magas pontszámokat érnek el. Ezen topcsapatok közül bármelyik elérheti a végső győzelmet. Nem mondjuk, hogy a többiek hét játékosok, mivel ők is mindig megpróbálják a legjobbjukat adni az egész játékban.

Oroszország is bekerülhet a csapatba, mert a győztes meccsek rekordja miatt. De mivel konfliktusaik vannak és folyamatosan támadják Ukrajnát, a bizottság úgy döntött, hogyA nem engedi őket játszani, és kitiltották őket ebből a csapatból. Ez a végleges döntés nem változtatható meg

.Vannak csapatok, amelyeknek világbajnoki címei vannak:

  1. Brazília 5 győzelem
  2. Németország 4 győzelem
  3. Olaszország 4 győzelem
  4. Argentína 2 győzelem
  5. Franciaország 2 győzelem
  6. Uruguay győzelem 2
  7. Anglia 1 győzelem
  8. Spanyolország 1 győzelem

A rangsorolás is sokat számít. A FIFA-ban a múltban jó eredményeket értek el, de néhány közelmúltbeli mérkőzés másról árulkodik.

Németország is profin játszik, magyar csapatokkal is vannak meccseik. Ez csak feltételezés az elmúlt meccsek alapján, hogy melyik csapatok számíthatnak győzelemre. Bármi megtörténhet a mérkőzésen. Bármilyen fordulópont a játék során megfordíthatja a várakozásokat, egyes szurkolóknak fájni fog, mások pedig az utolsó pillanatig reménykedni fognak.

Kívánok sok szerencsét minden csoport és a csapatok csak a csapat, aki adta mutatják a szenvedély és az elkötelezettség kell nyerni.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *